Konu Kilitli  Konuyu Gönder 
ateş şeçtim
Yazar Mesaj
picigetto
Aaa! ÇizgiPortal
*

Üye No: 14614
Yer:
Grup: Kayıtlı
Durum Çevrimdışı

Rep Ver :
Rep Puanı : -8
Rep Grafiği: -8

Toungue  ateş şeçtim

ben ateşi seçtim neden mi çok güçlü ama malesef ki su ya karşı en sevdiğim (charmeleon) dayanamıyor çok üzücü ama kararım ateşBig Grin

01-11-2008 11:03 AM
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul
Redkit
Hiro Kugatsu & Orion Pax ~ Optimus Prime
Süper Moderatörler

Üye No: 4
Yer: Bursa
Grup: Süper Moderatörler
Durum Çevrimdışı

Rep Ver :
Rep Puanı : 82
Rep Grafiği: 82

Cvp: ateş şeçtim

LÜTFEN FORUM KURALLARINI OKU BU 1
SONRA BU BAŞLIĞA BİR GÖZ AT BAKALIM KOSKOCA YAZIYOR POKEMON DİZİ VE SİNEMALARI DİYE Wink BİR DAHA BU KADAR SAÇMA KONULAR AÇARSAAN DİREK UYARI VERECEM ARTIK KOTANI GEREKSİZ YERE HARCIYORSUN HERKESİN BİR SABRI VARDIRWink O YÜZDEN SAKİN OL VE KURALLARA UYGUN MESAJ YAZ.KİMSE SANA GAREZİ YA DA GICIKLIĞI YOK BU OLSUN DİYEDE UYARILMIYORSUN AMA BU FORUMU KİRLETMENİDE İZİN VEREMEYİZ KUSURA BAKMA, AYRICA PARMAKLARINLA YAZDIĞINI VBİRAZ GÖZÜN DE GÖRSÜN NE O ÖYTLE "de get" felan KAHVE SANDIN HERHALDE BURAYI LÜTFEN DÜZGÜN VE AHLÂKLI KONUŞ.KİSENİN SENLE BİR ALIP VEREMEDİĞİ YOKWink ALLAH'A EMANET.BU SON UYARIM.

Bu vatanı bizlere kanları ile armağan eden ve canları pahasına koruyan ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞâD OLSUN, ALLAH RAZI OLSUN.Bize hakkınızı helal edin bizden yana helal olsun.

Biri Ecdadıma Küfrettimi boğarım.
Boğamasamda yanımdan kovarım..
Yumuşak başlıysam kim dedi uysal koyunum..
Kesilir ama çekmeye gelmez boynum..
Mehmed Akif Ersoy

Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş gö.türebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !

ÇizgiPortal RYO ekibinin hazırladığı Kaderin Büyücüsü için üstüme bas :)

vkopuzoglu@cizgiportal.com
vkopuzoglu@nickturkiye.com

*~FORUM KURALLARI~*

01-11-2008 04:21 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul
Konu Kilitli  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Foruma Git:

Destekleyenler&Desteklediklerimiz Çizgi Film | Nickelodeon | Pokemon | İnşaat